Ny inspiration!

skånskt yllebroderi webIbland behöver man ny inspiration och nya kunskaper. Och här kommer lite nyheter från Yvonne Habbe. En kurs i Stavanger med Lisa Klakulak som hon vill förmedla. Yvonne har själv gått på kurs för Lisa och hon tycker hon är extra allt, teoretiker, praktiker och konstnär – allt på en gång. Så även om kursen är i Stavanger kan den ge så mycket att det är värt resan. Läs mer om Lisa här . Kursen arrangeras av det norska företaget Ullform som drivs av filtmakare Tone Tvedt och här hittar du fler uppgifter, leta under kursmenyn så kommer du rätt.

Efter att Yvonne gått kurs för Lisa Klakulak gjorde hon smycken som var utställda på utställningen Hemslöjden på Liljevalchs. I rummet som handlade om hållbarhet och med rubriken Gå på i ullstrumporna eller balansera på slak lina fanns hon representerad. En glimt av dem får du här. När du ändå är inne på sidan så passa på att lyssna till Heidi Avalan när hon berättar om det skånska yllebroderiet. Längst ner på sidan Från ax till limpa hittar du filen.

Annonser

Om Birgitta Nygren

I november 2011 startade jag KreaTov-bloggen, den 6 januari 2014 skrev jag mitt 148:de och sista inlägg på bloggen. Nu kan du följa mig på http://birgittanygren.blogspot.se/ Välkommen!
Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s