Så fel det blev!

väskbok fram webJag skickade efter en bok via nätet. Läste bara en kort beskrivning och så titeln The felted bag book. Med en undertitel som lovar 21 enkla projekt för varje tillfälle. Spännande tovade väskor trodde jag, men endast fem väskor är filtade direkt från ull. Här har man för övrigt konsekvent gått vägen över virkat, stickat eller återvunnet material, innan man avslutat med att valka väskan i tvättmaskin.

Trots min besvikelse är boken inspirerande. Modellerna på väskorna varierar och är trevliga, några till och med fräscha och med nytänk. Beskrivningarna, på engelska, verkar ok och innehåller även enklare förklaringar till varje teknik. Och det finns tydliga instruktioner på hur du valkar i maskin! Bilderna är rikliga och detaljerade – enkla att följa. I slutet av boken finns mönstermallar till ett par av väskorna och så en lista på återförsäljare, kanske inte så aktuell för svenska förhållanden.väskbok bak web
Susie Johns är författare men vem som fotograferat kan jag inte hitta.

Du kan däremot hitta boken på Adlibris!
Boken ger nog dig som är i början av din tovningskarriär mest!

Annonser

Om Birgitta Nygren

I november 2011 startade jag KreaTov-bloggen, den 6 januari 2014 skrev jag mitt 148:de och sista inlägg på bloggen. Nu kan du följa mig på http://birgittanygren.blogspot.se/ Välkommen!
Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s