Här sitter Erik…

DSCF4274…och fortbildar sig under sommarens Kreatov. Han syr veck, på Ursula Suters kurs Belysta ytor. Det gällde att lära sig vecka och forma ullen på olika vis för att få skuggor när ljuset belyste den.
Sina grundkunskaper i tovning har han fått på Gotland, då var det den 1-åriga utbildningen Ull och tovning i Fårösund, där Gunilla Östbom var lärare, som gällde.
Idag håller Erik Torstensson själv kurser i alla olika tovningstekniker, både för nybörjare och de som redan behärskar konsten men vill förfina den.

Ett alldeles eget uttryck har Erik på sina tovade alster – det hade han redan från början, men det blir bara bättre och bättre ju mer han behärskar tovningen och utvecklar den.  Kluriga figurer som sätter fantasin i rörelse, ibland smått otäcka, ofta ömsinta och alltid tankeväckande. Vill du se mer så klicka dig vidare till Man of Wool.

Där hittar du även de kurser som Erik håller runt om i landet. Tovade fällar, tovade smycken, nunotovning är några – kanske någon som passar dig?

Annonser

Om Birgitta Nygren

I november 2011 startade jag KreaTov-bloggen, den 6 januari 2014 skrev jag mitt 148:de och sista inlägg på bloggen. Nu kan du följa mig på http://birgittanygren.blogspot.se/ Välkommen!
Det här inlägget postades i Kurs på annan ort och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s