Vild med filt!

vild med filt 001 webVild med filt är en tovningsbok skriven av Marianne Broström. ”Med boken vill jag visa att även om man inte tovat tidigare kan man snart lära sig att göra de mest otroliga tyger – såna man aldrig kan köpa” menar Marianne. Och det stämmer ju.
Du hittar beskrivningar till mindre plagg som schalar och liv men även smycken och väskor.
I första kapitlet beskrivs hur man tovar och här använder författaren merinotops och bomullsväv för att göra nunotovning. Så följer några praktiska tips om vård och skötsel. Dryga 20-talet beskrivningar kommer sedan och så till sist en adresslista. Då boken är dansk leder de flesta adresser till danska företag. För Norge och Sverige är endast Panduro Hobby listat. Bokens beskrivningar är tydliga och till varje följer ett eller flera foton. En bok för dig som vill inspireras men så särskilt vild tycker inte jag att den är. Här kan du beställa boken.

Annonser

Om Birgitta Nygren

I november 2011 startade jag KreaTov-bloggen, den 6 januari 2014 skrev jag mitt 148:de och sista inlägg på bloggen. Nu kan du följa mig på http://birgittanygren.blogspot.se/ Välkommen!
Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s