KreaTov – årets julklapp!?

Nu när det lackar mot jul, så önskar vi att KreaTov blir årets julklapp. Det kanske är lite för mycket att hoppas på, men vi vill ändå tipsa om att möjligheten finns!

Nu är nämligen deltagaravgiften fastställd för symposiet, så den som vill kan önska sig detta i julklapp. Eller ge bort ett presentkort på summan till någon annan.

Deltagaravgiften blir 5100:- för boende i dubbelrum med vandrarhemsstandard på folkhögskolan. All mat och hela kursprogrammet ingår, däremot tillkommer kostnad för det material du använder. Det går också att boka enkelrum mot en högre kostnad. Om du ordnar eget boende blir deltagaravgiften 4000:-. Då ingår kursprogrammet samt alla måltider utom frukost.

Om du vill anmäla dig eller någon annan före jul, kontakta anso.norling@hemslojd.org så ordnar vi det! Vi kommer att lägga ut anmälningsblanketter här på bloggen så fort alla kursledare är bokade men det blir inte förrän i början på 2014.

Annonser

Om Birgitta Nygren

I november 2011 startade jag KreaTov-bloggen, den 6 januari 2014 skrev jag mitt 148:de och sista inlägg på bloggen. Nu kan du följa mig på http://birgittanygren.blogspot.se/ Välkommen!
Det här inlägget postades i Symposiefakta och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s