Erik ersätter Rutsuko i sommar

Tyvärr så har Rutsuko Sakata av hälsoskäl tvingats lämna återbud till att vara lärare på KreaTov i sommar. Rutsuko hälsar så mycket till alla KreaTov-vänner och vi hoppas att hon har möjlighet att vara med oss en annan gång.

Istället för Rutsukos hattkurs kommer Erik Torstensson att hålla kursen Hattar och sockor. Så här beskriver Erik kursen: Vi tovar runt mallar för att skapa tredimensionella föremål som hattar och masker, eller sockor och tofflor. Vi jobbar med ytdesign genom att använda okardad ull eller med hjälp av andra fibrer som lin och silke. Du kan själv välja om du vill göra flera olika miniatyrer för att prova olika modeller och material. Eller ett större projekt med praktisk användning.

Erik är en rutinerad kursledare som varit med tidigare på KreaTov. Numera är han även känd från TV eftersom han medverkade i Gokväll i december 2013. Vi har haft en länk till programmet i ett tidigare inlägg men tyvärr kan det inte längre ses på SVT Play. Men du kan läsa mer om Erik på hans hemsida: www.manofwool.com

Jag har ännu inte fördelat platser på kurserna, så det går bra att höra av sig till mig och välja Eriks kurs även om du redan skickat in din anmälan. Skicka ett mejl till anso.norling@hemslojd.org 

Annonser

Om Anso Norling

Som länshemslöjdskonsulent arrangerar jag olika sommarsymposier. Till sommaren genomför vi KreaTov 2014 - Chic and high fashion. Få mer information på bloggen med samma namn.
Det här inlägget postades i Kurser, Lärare, Symposiefakta och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s