Nunotova en chic wrap!

Vill du också bli en tuff brud i lyxförpackning? Gå kursen Nunotova en chic wrap med Åsa Ganell!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn ”wrap” är ett platt tygstycke i lämplig storlek, som med hjälp av ett eller annat hål, en eller annan vikning, en eller flera knappar kan bli ett festligt multiplagg. Det finns massor av möjligheter och graden av lyx bestämmer du själv! Eftersom Åsa även står för butiken kommer det att finnas många material att välja mellan till ditt chica plagg!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅsa Ganell driver företaget ganell – textil, färg, form på heltid sedan 2011 men textil, färg och form har varit hennes passion hela livet. Hon har en gedigen utbildning inom området och har arbetat i många år med inredning av offentlig miljö. När hon upptäckte nunotovningen för tio år sedan blev hon fast och valde att satsa på ull och tovning. Hon håller kurser och workshops och säljer material i sin webbshop (www.ganell.se). I år håller hon både i kurs och butik på KreaTov.

Annonser

Om Anso Norling

Som länshemslöjdskonsulent arrangerar jag olika sommarsymposier. Till sommaren genomför vi KreaTov 2014 - Chic and high fashion. Få mer information på bloggen med samma namn.
Det här inlägget postades i Kurser, Lärare, Symposiefakta och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nunotova en chic wrap!

  1. Karin Hermansson skriver:

    Hej Fråga : anmält mig till sommarens symposium. Funderar på att åka till Gotland redan på måndagen – kan jag bo på folkhögskolan från måndag kväll? Vill gärna ha enkelrum. Mvh Karin Hermansson

    Skickat från min iPad

    • Anso Norling skriver:

      Hej Karin! Det brukar gå bra att stanna någon eller några extra nätter på folkhögskolan i samband med att man deltar i symposiet. Kontakta skolans husmor Kristina Winarve (0498-20 36 56) och fråga om det finns plats! Med vänlig hälsning Anso Norling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s