Smycken med struktur

Ursula handledUrsula Suter från Schweiz är mästerlig på filt – både vad gäller tekniker och konstnärligt uttryck! Hon arbetar med filt till kläder, accessoarer, inredning och konst med mottot ”filthantverk är att ta reda på vad man inte visste att man letade efter!” Dessutom är hon en van pedagog och var en av lärarna på KreaTov 2012 – Home edition, då hon höll kursen Belysta ytor. Ursula jobbar mycket med att få spännande struktur på det tovade, det kan du se på bilderna som är från kursen 2012.


Ursula armbandI sommar håller Ursula kursen Smycken med struktur. På denna kurs får du göra armband eller halsband av filt och jobbar med yta och struktur, med hjälp av enkel teknik för pappersvikning. Vik två filtremsor om varandra så att en ”häxtrappa” växer fram! Eller vik och vrid filten på andra sätt för önskad effekt! Du jobbar med merinoull och silke, så blir smycket behagligt att bära mot huden.

Läs mer om Ursula på hennes hemsida www.ursula-suter.ch

Om Anso Norling

Som länshemslöjdskonsulent arrangerar jag olika sommarsymposier. Till sommaren genomför vi KreaTov 2014 - Chic and high fashion. Få mer information på bloggen med samma namn.
Det här inlägget postades i Kurser, Lärare, Symposiefakta och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s